Какви ли не "професии" има вече по света. Необичайни, странни, твърде модерни. Като например, така наречената "сурогатна съпруга".

Кои са най-ужасните професии в историята

Кои са най-ужасните професии в историята

Добре, че живеем в XXI век

И ако се не сме чували до момента и се чудим какво точно означава това, може да проследим историята на Баби Паломас. Тя е обикновено, 24-годишно момиче, родом от малък град близо до Сао Пауло, Бразилия. И живее съвсем нормален живот, докато не се превръща в звезда в социалните медии със своите 110 000 последователи. И тъй като има много от почитателите ѝ са мъже, на момичето хрумва нова идея, която започва да прилага - да действа като "сурогатна съпруга" срещу "симпатичната" цена от 30 000 долара.

Или иначе да казано да изпълнява ролята на фалшива съпруга, която изслушва мъжа и дори гледа футболен мач с него - неща, които обикновено съпругите, след дългогодишно съжителство, избягват да правят.

"Просто изпълнявам задачи, които съпругите често вече не искат да правят. Или пък ако ги правят, се оплакват", казва Баби пред Jam Prime. "С един клиент дори вечеряхме заедно, докато разговаряхме, а след това гледахме филми. Тези мъже се отварят пред мен и ми разказват за живота си. А от разговорите разбрах, че много обвързаните хора със семейства всъщност са изключително самотни. Липсва им някой, с когото да споделят своите чисто "мъжки" дейности."

Баби казва, че мъжете харесват и нейната независимост, като например факта, че може сама да си смени гумата на колата.

Когато си успешен инфлуенсър, но църквата те преследва заради разголени снимки

Когато си успешен инфлуенсър, но църквата те преследва заради разголени снимки

Модерните професии срещу старите разбирания

Момичето, което няма за момента партньор до себе си, твърди, че обича да играе импровизираната си роля, но се надява един ден да има истинска връзка и собствено семейство. "Мечтая да се омъжа някой ден. Но докато нямам семейство, тренирам с феновете си", казва още Баби, цитирана от Indy100.

И прави важното уточнение, че не ходи в домовете на клиентите си, работи изцяло онлайн. Понякога по 12 или 24 часа, в които не спира да разговаря с хората, които имат нужда от това.