Антонела Рокузо, половинката на футболната суперзвезда Лионел Меси, все повече провокира обществения интерес към себе си. Затова, съвсем закономерно, ни се иска да знаем малко повече за нея - освен че е образцова съпруга и грижовна майка.

Антонела Рокузо - жената до Лео Меси с винаги безупречен стил и външен вид

Жената до Лео Меси - с винаги безупречен стил и външен вид

Усет към модата

Родом от Росарио, Аржентина, 35-годишната Антонела привлича внимание с факта, че остава естествена и дори скромна, докато Меси се превръща в световна суперзвезда. С 36.3 млн. последователи в Instagram тя често споделя мигове от живота си, като популяризира фитнеса и здравословния начин на живот.

Но явно Антонела не си е представяла животът ѝ да се стече по този начин. Някога тя е искала да стане зъболекар. Има бакалавърска степен по хуманитарни и социални науки от Националния университет в родния си град и започва следдипломно обучение по стоматология.

Скоро обаче се отказва, за да бъде по-често с Меси и да го подкрепя в кариерата, според Vanity Fair. И дори се мести при него в Барселона.

Всъщност, Лео Меси е неин любим още от тинейджърските години. Любовната история на двойката започва в родния им град Росарио, където двамата израстват като приятели от детството. Запознават се, когато са съответно на девет и осем години, а официално започват да се срещат през 2007 г.

След десетилетие заедно, през 2017 г. двойката застава пред олтара. Женят в града, в който са израснали. На сватбата им присъстват 260 гости, а Шакира и бившата ѝ половинка Жерар Пике са сред присъстващите звезди.

Първият им син, Тиаго, се ражда през 2012 г., следван от Матео през 2015 г. и Чиро - 2018 г.

Освен на семейството си, Антонела е отдадена и на своите домашни любимци - двете кучета Хълк и Абу. Двойката е защитник на животните и отдавна подкрепя обществени приюти и спасителни центрове.

Футболната съпруга е фен и на татуировките и има поне шест по тялото си, сред които и татуировка с корона, същата, която има и Меси. И, разбира се, изписани имената на децата на ръцете си. И очевидно е фен на историите за Хари Потър, което си личи от татуировката със златния снич, която има на гърба на ръката си над лакътя, пише Hola.

Лео Меси пък има повече от една татуировка, посветена на съпругата му. Има нейни устни, татуирани в областта на таза, нейно око на ръката и съответстваща корона.