Миналата седмица бе излъчен първият епизод на новия комедиен сериал на NOVA "Много мой човек", който имаше за цел да ни запознае най-основно с героите.

"Много мой човек", Башар Рахал, NOVA и премиерата на новия български комедиен сериал

Когато трима майстори си намерят майстора

Ето кога да очакваме старта на "Много мой човек"

Освен че разбрахме, че Миро (Башар Рахал), Виктор (Юлиян Малинов) и Петър (Калоян Катинчаров) са майстори в една бригада, ни стана ясно, че и тримата имат сериозни проблеми в животите си, които имат спешна нужда от оправяне. От останалите епизоди ще трябва да разберем дали ще успеят хем да правят ремонти, хем и да разрешат собствените си проблеми.

Един от големите въпроси, който остана да ни мъчи след края на първи епизод, е при кой съпругата на Виктор - Маргарита (Михаела Павлова), отиде да търси утеха след като годишнината им бе меко казано провалена.

Тя очевидно вече е изморена от празните обещания на съпруга си, който от художник е станал бояджия, а във втори епизод трябва да видим и при кой ще търси утеха. И дали ще даде втори шанс на Виктор, разбира се.

Междувременно Петър разбира с пълна сила, че купуването на апартамента е било голяма грешка. Особено с условието в него да продължи да живее уж болната баба Надя (Петя Силянова). Е, май ще се окаже, че тя е чак толкова болна, а цялото нещо е било капан.

Междувременно именно Петър ще докара още главоболия на Миро (освен фиша за превишена скорост на стойност 600 лв.). Заради любовните подвизи на младия майстор бригадата е заплашена от това да загуби ценен обект. Въпросът е дали опитният Миро ще успее да извади някой хитър номер от ръкава си, за да спаси положението.

Юлиян Малинов, "Много мой човек" и по какво си прилича с героя си от новия комедиен сериал на NOVA

"Много мой човек": когато Юлиян Малинов влезе в ролята на бояджия

Актьорът за ролята си в новия сериал, за приликите и разликите с героя си и за това може ли един художник да стане бояджия

Докато през това време неговата съпруга Даниела (Деси Моралес) ще продължава да търси начини, по които да скрие, че дъщеря им Ивана (Ели Колева) не набляга на ученето, а на музиката. 

Премиерата на втори епизод на "Много мой човек" е на 2 март от 20 ч. по NOVA