Февруари е месецът, през който мислено започваме да се подготвяме за пролетта и за всичко, което тя ще ни донесе. Е, често тези ни мисли са съпроводени от реален сняг и студ, но това е друга тема.

Именно през февруари обаче родните телевизии пускат и някои от новите си продукции. Тази година сред тях е и чисто новият комедиен сериал "Много мой човек". В него ще видим ежедневието и проблемите на трима майстори, които искат да се превърнат от изпечени хитреци в добри съпрузи, бащи и синове.

Мирослав (Башар Рахал), Виктор (Юлиян Малинов) и Петър (Калоян Катинчаров) се намират в тотално различни етапи от живота си. Докато първият е консервативен и щастливо женен, то вторият е в процес на развод, а третият е ерген, който не може да се оплаче от липса на женско внимание.

Покрай постоянните ремонти, с които са заети, тримата разбират, че всъщност те самите имат най-спешна нужда от ремонт. Режисьор на сериала е Боя Харизанова, а сценарият е дело на Иван Ангелов (All Inclusive, "Етажна собственост").

В актьорския състав ще видим още Петя Силянова, Деси Моралес, Михаела Павлова и Ели Колева. Премиерата на "Много мой човек" е на 23 февруари от 20 ч. по NOVA.