В центъра на звездната MET Gala несъмнено стоят ослепителните тоалети на гостите. Един съвсем неочакван жест по време на събитието обаче успя за момент да измести фокуса от тях. И макар че бе за кратко, изненадата определено се получи ефектно.

Най-добре облечените звезди на MET Gala 2022

Блясък, деколтета и полупрозрачни тоалети

Кои бяха най-добре облечените звезди на MET Gala

Става дума аз неочакваното предложение за брак, на което зрители и присъстващи станаха свидетели в бляскавата вечер на 2 май.

Докато на стълбите на Музея на изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк, където се провежда MET Gala, репортер взема интервю, работата му е внезапно прекъсната. Мъж пада на коляно, за да предложи на половинката си брак.

Боби Диги Олиза вади от джоба си синя кутийка с пръстен от Tiffany и напълно шокира всички. И най-вече дамата си, Лори Кумбо, която се разплаква от вълнение и казва "да" на дългогодишния си приятел.

Той е бивш кандидат за член на парламента на щата Ню Йорк и заедно с 47-годишната Кумбо, която е общинска съветничка дори имат син.

"Предполагам, че годеникът ми току-що ми предложи да се омъжа за него. И това е невероятно, неочаквано, прекрасно...", споделя бъдещата булка. И допълва, че за нея "това е най-страхотният ден".

"Не знаех, че ще се случи тази вечер. Говорили сме за това, но...", признава Кумбо като не крие и трудностите, през които са преминали двамата, и каква чест и благословия е този жест за нея сега.

Естествено, Боби Диги Олиза планира годежа от известно време. "Винаги се изчаква правилният момент. Но кое е подходящото време, имайки предвид всичко, което се случва по света? Затова си казах: "Днес ще се случи."

И този ден, оказва се, ще остане специален не само за тях двамата, но и за звездното събитие. Защото всъщност годежите, случвали се на MET Gala, изобщо не са много - последният е от преди четири години.

MET Gala 2022, Оскар Айзък, съпругата му Елвира Линд и разменените роли

Оскар Айзък го направи и на MET Gala

Защо смени смени ролята си в семейството

Но не бива да забравяме, че на същия червен килим през 2004 г. и Доналд Тръмп предлага брак на Мелания, припомня People.