Още с излизането на финалния епизод на "Мер от Ийсттаун" на 31 май феновете заговориха за втори сезон на сериала. Създателят му Брад Ингълсби, директорът на НВО Кейси Блойс, както и звездата в него - Кейт Уинслет, отрекоха подобно нещо да се случи.

"Мер от Ийсттаун", Кейт Уинслет, Брад Ингълсби и вероятността да има втори сезон на сериала

Ще има ли втори сезон на "Мер от Ийсттаун"

Какво казва директорът на НВО

Времето обаче минава, а с него в главата на Ингълсби се зараждат всякакви идеи. Научаваме за тях от Entertainment Weekly, където 45-годишната Кейт Уинслет даде интервю.

"В края на снимките всички си казахме: По дяволите, няма начин да направим това втори път. Ако от НВО попитат дали може да има втори сезон, всички трябва категорично да кажем "не", разказва тя.

Снимка 533334

Източник: Instagram / Kate Winslet Оfficial

Впоследствие обаче Кейт и Ингълсби обсъждат като на шега как би могла да бъде продължена историята. "На Брад му хрумнаха няколко страхотни идеи. Ще видим какво ще стане", допълва тя.

Уинслет трябва да отговори и на въпроса дали би влязла отново в обувките на Мер Шийрън - детектив от малък град с тежка травма от миналото. "Емоционално ми коства много да бъда нея и трябва да преценя дали мога да се събера и да го направя отново", отговаря тя.

"Мер от Ийсттаун" е наличен за стриймване в НВО GO.