До старта на на осмия сезон на MasterChef ни дели само един ден и вече нямаме търпение да разберем повече за участниците и всичко ново около него.

#FoodGram - Анна Стойкова след MasterChef - кулинарната инфлуенсърка знае как да заобичаме храната без месо

Момичето, което знае как да заобичаме храната без месо

Анна Стойкова за кулинарните пътешествия, за любимите си веган ястия и за приложението с рецепти Veganna

Още утре, 8 септември, ще се запознаем с изцяло новото жури, което този сезон ще бъде в състав шеф Александър Таралежков, шеф Илиан Кустев и Явор Сарафов. 

Участниците пък ще бъдат групирани в различни категории - според ястието, с което искат да впечатлят журито. Така кулинарните двубои ще са оспорвани, забавни и интригуващи.

Снимка 632855

Източник: bTV

В първия епизод в петък ще видим ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията, които ще демонстрират умения, познания и необходимата доза въображение.

Всеки един член на журито ще разполага със "Зелен пас", който ще може да даде на един участник, на когото не му е достигнало малко, за да се сдобие с престилка. Така общо трима хоби-готвачи ще се сдобият с престилки. Кои ще са те, ще стане ясно още в първия епизод.

Кой влиза в новото жури на осми сезон на MasterChef 2023

MasterChef се завръща с ново жури

Ето какво знаем за новите членове

Във втория, който ще бъде излъчен в събота, сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят журито пред много трудни избори. Други участници пък ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и дори флиртуването. 

MasterChef ще се излъчва всеки петък и събота от 20 ч. по bTV