Новините около Мария Бакалова напоследък са все повече и все по-вълнуващи. Докато тепърва ни предстои да я гледаме на голям екран в най-новите ѝ филми - "Стажантът" и "Триумф", вече знаем, че също така ѝ предстои да се завърне във вселената на DC.

Мария Бакалова с опровержение за интервюто си пред Guardian

Мария Бакалова с опровержение за интервюто си пред Guardian

Думите на актрисата, които бяха цитирани погрешно

Преди около вече година и половина българката актриса участва в "Пазители на галактиката Volume 3", където даде гласа си на космическото куче Козмо. А съвсем наскоро бе обявено, че тя ще се включи и в част от нова DC вселена.

Джеймс Гън и Питър Сафран от DC Studios вече са стартирали повече от десет нови проекта, които в момента са в различни етапи на развитие. Два от тях ще бъдат готови за пускане още през следващата година, сред които е и Creature Commandos, който ще бъде наличен в стрийминг платформата Max.

Част от актьорския състав са няколко лица, които вече сме гледали преди това в "Отрядът самоубийци" от 2021 г., както и няколко нови. А Мария Бакалова е не само едно от тях, а и първата избрана актриса от Джеймс Гън. Това е споделил самият той по време на панела за Creature Commandos на DC Studios на Comic-Con 2024 в Ню Йорк, пише The Direct.

На събитието става ясно, че актрисата получава ролята на принцеса Ростович. И както можем да предположим, тя е избрана и заради това, че говори български.

"Тя беше първият човек, избран за DCU. Затова ѝ изпратих съобщение, защото тя говори български и трябваше да имаме принцеса Ростович", споделя Джеймс Гън.

По време на панела е присъствала и Мария Бакалова, която е изразила вълнението си да работи отново с режисьора. По думите ѝ след "Пазители на галактиката Volume 3" се е надявала отново да има възможност да работи с него и разбира се, когато е дошло предложението да участва в Creature Commandos, не е имала никакви колебания.

Филми с Мария Бакалова и Анджелина Джоли идват на Киномания 2024

Филми с Мария Бакалова и Анджелина Джоли идват на Киномания 2024

Ето кога ще можем да гледаме “Сжажантът”, “Мария” и още от най-дългоочакваните нови филми

"Един ден, получих съобщение от Гън: "Пиша нещо, мислейки за теб. Тя ще бъде фаталната нова принцеса като част от Creature Commandos. Имай го предвид". И аз си казах: "Какво? Наистина ли ще се случи отново?" И тогава се случи. Това е оригинален герой, който той разви и за мен е чест да го играя. Интересно е", разказва Мария Бакалова.

Creature Commandos е в Max от 5 декември