Без да губим време започваме с италианската банда Mаneskin, която представи клипа към последния си сингъл "Supermodel". Групата изпълни за първи път парчето на финала на Евровизия в Торино, а ето че вече е факт видеото. Клипът е заснет в Лондон, но кинематографичната визуализация е вдъхновена от Холивуд и някои от любимите филми на групата, дело на култови режисьори, като Тарантино или Хичкок.

"Написахме "Supermodel", след като прекарахме няколко много хубави месеца в LA", съобщиха Måneskin в изявление за новия си сингъл. "Понякога бяхме изненадани, но и заинтригувани да открием как хората се интересуват толкова много от идеята за популярност и звезден статус, обсебени от външния си вид и от това, с кого се познават."

Red Hot Chili Peppers издадоха новия си 12-и студиен албум Unlimited Love на 1 април. Два месеца по-късно групата реши да зарадва феновете си с още едно ново парче. "Nerve Flip" е бонус песен в японското издание на албума, но днес вече е достъпна по целия свят. 

Бандата тръгва на световно турне, което започва от Европа през юни и ще завърши в Северна Америка през октомври.

Продължаваме с  Shinedown, които пуснаха "Daylight".

"Става дума за човешкото състояние. Трябва да живеем и трябва да живеем едни с други. И това трябва се отбелязва, не толерира. Това представя "Daylight". Нашата човечност. Разбиране, че всички сме заедно на тази планета и трябва да измислим начини да се грижим едни за други. Много пъти може да е просто въпрос ‚добре ли си?", защото може да спасиш нечий живот само с питане. Не можем да загубим емпатията и куража си едни към други или готовността ни да вдигнем някой, ако го видим на земята, защото ще има моменти във времето, когато ще имаме нужда някой да видгне нас", казва фронтменът Брент Смит пред People.

Няма как да подминем и Kasabian, които споделиха пореден нов сингъл от предстоящия албум на бандата - The Achemist's Euphoria, който очакваме с нетърпение на 5 август. "Chemicals" е ода на надеждата пред лицето на отчаянието. Песента следва вече излезлите по-рано тази година "ALYGATOR" и "SCRIPTVRE" .

Серж Пицорно, който пое ролята на фронтмен, след като групата уволни Том Мейгън, заради присъдата му за домашно насилие преди две години, описва новото парче по следния начин: "Всички трябва да намерим начин да се справим с усложненията, бъркотията и смъртността на живота. И тази песен е точно това - разговор с нас самите, когато се почувстваме на дъното."

През изминалите девет месеца, международната звезда Кристина Агилера почита своите латино корени по най-добрия възможен начин: композира, продуцира, изпълнява и споделя хитови песни. 

Преди дни тя издаде Aguilera - проект, включващ всички песни, които съставляват колекциите La Fuerza и La Tormenta- първите два краткосвирещи албума на испански език в последните 20 години от кариерата ѝ. Да чуем и едно предложение от тях, а именно "Suéltame".