Още преди да излезе песента "Medellin", споменахме, че ще видим Кралицата на попа и колумбийската регетон звезда Малума в неочаквано интимна комбинация. И не сбъркахме. След като снощи, 24 април, официално излезе и видеото към новия им сингъл, се убедихме колко близки са си станали двамата изпълнители.

Мадона, Малума, "Medellin" и всичко, което трябва да знаем за проекта

Мадона и Малума в неочаквано интимна комбинация

Кралицата на попа се завърна

Мадона винаги е успявала да провокира интерес, а и в много случаи да скандализира със своето поведение и този път не изневери на себе си. Макар двамата с Малума да имат 35 години разлика във възрастта, това по никакъв начин не им пречи да се впуснат в предизвикателни сцени и да покажат на света как се вдига "гореща" латино сватба.

И ако с напредването на възрастта Мадона вече е изгубила онова свое похотливо излъчване, каквото имаше преди години, то секси визията на младия Малума със сигурност ни подтиква към грях.

Видеото започва с Мадона, която разказва за своята героиня Мадам X, разкривайки, че никога няма да бъде това, което обществото очаква от нея и макар да е измъчвана и тормозена, тя е жена, която обича да прави, каквото ѝ харесва и която обича да танцува. И точно в разгара на един ча-ча-ча танц се разпалва искрата между нея и колумбийския изпълнител.

"Ако искаш да си моята кралица, ще се коронясам", се включва Малума на испански, като дава старт на серия от интимни моменти помежду им, които неизбежно водят двамата изпълнители до леглото.

Именно в леглото, докато се "чувства толкова гола и жива" (както самата тя пее), Мадона изненадващо (поне за нас) облизва пръста на крака на Малума. Всичко това за не повече от няколко секунди, които обаче са достатъчни, за да разпалят бурна вълна от коментари от страна на феновете.

А феновете са безмилостни що се отнася до поставянето на етикети. Именно такъв лепнаха и на Мадона, наричайки я фетишист. Ако оставим настрана темата за фетишизма обаче и се върнем обратно в "романтичната" история на двамата изпълнители във видеото, ще се озовем в разгара на тяхната сватба, която прилича по-скоро на маскен бал с много танци, целувки и чупене на чаши. На нас пък не ни остава друго, освен да кажем наздраве и да си пуснем парчето още веднъж.