Изминалата година бе доста силна за Любо Киров след като изпълнителят изнесе няколко концерта в страната, а кулминацията бе в София в зала 1 на НДК.

Ще видим ли Даниел Радклиф в сериала на Max за Хари Потър

Ще видим ли Даниел Радклиф в сериала на Max за Хари Потър

Ето какво има да каже актьорът по въпроса

Успехите за него продължават, защото стана ясно, че именно този концерт - "Любо Киров - Концерт в София 2023", ще бъде първият на български изпълнител, който влиза в българското съдържание на стрийминг платформа Мах.

В селекцията "Български продукции" на Max към момента могат да бъдат намерени родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали като "Под прикритие" и "Порталът". От 1 юли обаче там ще присъства и концертът на Любо Киров.

Той ще е част и от музикалното съдържание на платформата, където могат да се намерят концерти на звезди като Лейди Гага, The Weekend и Lizzo. В допълнение към "Любо Киров - Концерт в София 2023" ще бъде достъпен и кратък документален филм, който показва "Турне 2023" зад кулисите.

"Под прикритие", "Вина" и "Порталът" в HBO Max - кога ще гледаме трите български сериала в стрийминг платформата

Гледаме "Под прикритие" и още два български сериала и в HBO Max

Подрепата към българското кино продължава

"Винаги съм искал да бъда точно този музикант, който съм в момента. Ако музиката те прави жив, просто не се отказваш. Няма лесен път за успех. Има път, който трябва да извървиш, ако наистина обичаш нещата, които правиш", казва Любо Киров по повод новината за добавянето на концерта му в Max.

Секс сцената от "Домът на дракона", която е била изтрита

Секс сцената от "Домът на дракона", която е била изтрита

Оливия Кук и зрителите може и да не са съгласни, но Райън Кондал има различно виждане

От българския офис на Warner Bros. Discovery пък допълват, че доста често именно български продукции са в топ 10 на най-гледаното съдържание в платформата в премиерните си седмица и месец.