Факт: HBO подкрепя български филми отдавна - през годините стриймйнг платформата добави много родни заглавия в съдържанието си.

"Под прикритие" 6 с Михаил Билалов, Мариан Вълев и Юлиан Вергов - всичко, което знаем

"Под прикритие" се завръща със сезон 6

Михаил Билалов и Мариан Вълев отново в действие

Ето веднага и поредното доказателство: още от 4 април ще бъде добавен и вторият режисиран от Яна Титова филм "Диада". А след него идва и още - този път не с български филми, а със сериали.

Заглавията, които стават достъпни през HBO Max, са три, итрите - продукции на БНТ. Първи са всички епизоди от сезон 1 на "Вина", което ще се случи на 18 април. 

Както преди около два месеца вече разбрахме и от продуцентите на "Под прикритие", най-успешният сериал на БНТ също ще стане част от каталога на HBO Max.

Всички пет сезона на криминалната драма ще бъдат добавени в стрийминг платформата от 25 април. Малко преди Великденските празници пък ще бъде добавен и може би най-интригуващият от трите заглавия - "Порталът". Всички епизоди на минисериала ще са налични за стриймване от 2 май.

"Пороците на Токио" на HBO с Ансел Елгорт и истинската история на Джейк Аделстийн

"Пороците на Токио" - където истината за японската мафия се смесва с фикцията

Да, Джейк Аделстийн е реален човек, както и Якудза, но истински ли са историите му

По-късно през май пък ще се случи и вече обявената промяна в името на стрийминг платформата. HBO Max ще стане само Max от 21 май.