Майкъл Бей е готов с нов екшън, след като последно произведе 6 Underground през 2019 г. Той носи простото заглавие "Линейката" и ще се появи по кината в началото на 2022 г. Ето какво знаем за него.

Уил Шарп е ветеран, който има отчаяно нужда от пари за медицинските на съпругата си. Той търси помощ от единственото място, за което се сеща - брат си Дани, в чието семейство Уил е бил осиновен.

Дани се занимава с обири и първото, което му хрумва, е да предложи на Уил да ограбят банка. Сумата е голяма - 32 милиона долара, така че ветеранът няма как да не се съгласи. Нещата, разбира се объркват, и двамата се оказват бегълци в линейка, заедно с ранен полицай и парамедик, която не обича да мълчи.

В ролите на Уил е Яя Абдул-Матийн, а на брат му Дани - Джейк Джиленхол, на когото много му отива да играе подмолни типове. Ейза Гонсалес е в ролята на парамедика Кам Томпсън. Ето го и трейлърът, който препоръчваме да бъде пропуснат, особено ако човек възнамерява да гледа филма, защото почти преразказва целия сюжет.

Премиерата на "Линейката" е на 18 февруари 2022 г.