Нека само за момент се опитаме да си представим, че имаме не едно, а цели... 22 деца, които изискват нашето внимание наведнъж. Това в общи линии е животът на 25-годишната рускиня Кристина Озтюрк, която казва, че не може да бъде по-щастлива. Толкова ѝ харесва да има много деца, че не изключва възможността за още.

Когато Кристина е на 17 години, тя ражда първото си дете, Виктория. Тогава е самотна майка. Животът й обаче напълно се променя, когато по време на своята почивка среща сегашния си съпруг - турския бизнесмен Галип Озтюрк. Галип се влюбва в Кристина от пръв поглед и я моли да се омъжи за него и да имат много деца. Така на 23 години Кристина вече има 11 деца, а на 25 г. бройката им вече се е увеличила до 22 малчугана. 

Повечето от наследниците на Кристина са родени по едно и също време и са на една и съща възраст. Тъй като е невъзможно да роди толкова много деца наведнъж, съпрузите се обръщат към сурогатното майчинство, за да изградят бързо голямото семейство. Дори и да не е родила всички обаче, Кристина все пак е тяхната биологична майка.

Но как се гледат толкова много деца наведнъж? Оказва се, че с много пари и помощ от няколко страни. Нейният 57-годишен партньор всъщност е милионер, който се е заел нуждите на всички в семейството да бъдат задоволени. За да може Кристина да се грижи децата по най-добрия начин, тя разполага с няколко бавачки и домашни помощници.

Семейството живее в Батуми, Грузия, и между март 2020 г. и юли 2021 г. е похарчило повече от 168 хиляди евро за сурогатно майчинство. Разходите им за 16-те бавачки, които живеят в къщата при тях, възлиза над 90 000 евро годишно.

Кристина разказва пред Bright Side, че със съпруга й са си разпределили задълженията. Той е зает с работата си, а тя гледа децата. Всички заедно обаче ходят на разходки, играят на настолни игри и гледат филми редовно. Те са запазили уикендите за качествено семейно време и независимо от деня се грижат да се хранят заедно.

Валентина Василиева - жената, която държи рекорд на Гинес за най-много деца, които е родила

Може ли една жена да роди 69 деца

Оспорваният рекорд на Гинес

Кристина и многодетното ѝ семейство се радват на голям интерес в социалните мрежи. Профилът в Instagram има над 230 хиляди последователи, които не спират да изразяват възхищението си в коментари под снимките.