След първите две индивидуални игри от тази седмица, начело на временното класиране в романтичното риалити "Един за друг" са Габриела и Десислав, следвани от Радина и Петър. Първите номинирани участници пък са Димана и Христо, и Александрина и Феодор. Разбира се, двойките ще имат шанс да се спасят, ако спечелят тандемното изпитание, което им предстои.

“Един за друг” и изпитанието, в което жените ще трябва да избират дали да пощадят своя партньор за сметка на други участници

Трудно изпитание за дамите в “Един за друг”

Ще пощадят ли жените половинките си

А то ще бъде романтична версия на "Мисията невъзможна". За да се справят успешно със задачата, партньорите ще трябва да се освобождават взаимно от плен, да решават пъзели и да събарят стени. Всичко това - в т. нар. еscape room.

Участниците ще трябва да намерят начин да разгадаят тайните на своеобразна атомна подводница, за да се измъкнат и да спечелят играта. Те ще разполагат с 13 минути за целта, а работата в екип и добрата комуникация ще бъдат решаващи. Успехът в играта носи не само победа, а и финансов бонус в размер на цели 2000 лв.

Снимка 611605

Източник: Нова Броудкастинг Груп

И тази седмица ще има "Супердвойката на седмицата", която ще разполага с привилегията да спаси една от номинираните двойки и по този начин да гарантира оставането им в предаването.

В новия епизод ще разберем коя ще бъде спасена и ще има ли разочаровани. Ще видим също и кои двойки ще се изправят в битка за спасение и кои участници ще се изправят едни срещу други в елиминация? Накрая ще стане ясно кой за кого ще гласува и кой ще си тръгне.

“Един за друг” и кои двойки спечелиха и кои загубиха миналата седмица в предаването

Оспорвани битки и емоционален край в “Един за друг"

Кой остава и кой загуби в надпреварата

Новият епизод на "Един за друг" е в събота в 20 ч. по NOVA.