Всеки един филм на Мартин Скорсезе се очаква с голяма доза нетърпение, защото знаем на какво е способен 80-годишният режисьор.

Робърт де Ниро, Killers of the Flower Moon и неприятният инцидент, който претърпя актьорът

Неприятният инцидент, който претърпя Робърт де Ниро

Ще повлияе ли той на снимките на филма Killers of the Flower Moon

Последно той режисира The Irishman за Netflix, с който стрийминг платформата се надяваше да спечели Оскар. Е, това не се случи, като дори "убийствената" продължителност от 3 часа и 29 минути не помогна.

От The Hollywood Reporter разбираме, че Killers of the Flower Moon, който Скорсезе подготвя вече от няколко години, ще продължи тенденцията да ни държи пред екрана над три часа.

Продължителността на Killers of the Flower Moon ще бъде 3 часа и 26 минути, което е със само три минути по-малко от The Irishman. Но за разлика от филма за Netflix, този, продуциран от Apple ще получи по-широко и стандартно разпространение по кината.

Снимка 615030

Източник: GettyImages

За целта Apple си партнира с Paramount, като очакванията са филмът да се завърти по кината от 20 октомври, но за момента не се знае кога ще бъде наличен в Apple TV+.

Интересното е, че три от четирите най-доходоносни филма в историята са с продължителност над три часа. Като "Аватар" (2009 г.) е единственото изключение със своите 2 часа и 41 минути.

Killers of the Flower Moon, Мартин Скорсезе и отлагането на филма

Какво се случва със следващия филм на Мартин Скорсезе

Подробности около Killers of the Flower Moon

Иначе, Killers of the Flower Moon с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро е базиран на книгата на Дейвид Гран "Убийците от Оклахома и раждането на ФБР". Сюжетът ще ни върне през 20-те години на миналия век в Оклахома, където серия от убойства разтърсват индианското племе осейджи.