Излезе нов тийзър на дългоочаквания филм на Мартин Скорсезе Killers Of The Flower Moon. Кадрите предоставят на феновете първи поглед върху филма, който ще бъде последният от режисьора на "Добри момчета".

Killers of the Flower Moon, Мартин Скорсезе и отлагането на филма

Какво се случва със следващия филм на Мартин Скорсезе

Подробности около Killers of the Flower Moon

Тийзърът започва с историята на разказвача в лицето на Леонардо ди Каприо. "Можете ли да намерите вълците на тази снимка?" повтаря той в края на все по-напрегнатите кадри. Актьорската легенда Робърт де Ниро също е представен за кратко в новия тийзър, както и Лили Гладстоун, Джеси Племънс и Брендън Фрейзър.

Филмът е описан като епична уестърн криминална сага и е базиран на едноименния бестселър, издаден за първи път от Дейвид Гран през 2017 г. Сценарият е съвместно дело на Скорсезе и Ерик Рот.

Действието се развива в началото на XX век, като проследява истинската история около индианското племе Осейдж. "Петролът донесе богатство на Осейдж, които за една нощ станаха едни от най-богатите хора в света", гласи резюмето. "Богатството на тези индианци веднага привлече бели натрапници, които манипулираха, изнудваха и откраднаха колкото се може повече пари от Осейдж, преди да прибегнат до убийства."

Колко дълъг ще бъде Killers of the Flower Moon на Мартин Скорсезе с Леонардо ди Каприо

Колко часа ще ни държи в киното Мартин Скорсезе със следващия си филм

Пуканките няма да стигнат

Този път няма да липсва и любовна история. А тя е между героите Ърнест Бъркхарт, изигран от Ди Каприо, и Моли Кайл, изиграна от Гладстоун. Леонардо ди Каприо не пропусна възможността да използва социалните мрежи, за да сподели първия поглед към филма: "Killers Of The Flower Moon ще бъде ексклузивно в кината от ParamountMovies & AppleFilms този октомври", пише той. "Това е проект, с който се гордея и нямам търпение да го споделя с всички вас."

От NME припомнят за информацията, която се появи преди месец, че заснемането на филма е струвало 200 милиона долара, което е близо до сумата за усилията на Скорсезе от 2019 г. за "Ирландецът". Някои фенове останаха и доста изненадани, след като научиха колко точно ще бъде дълъг Killers Of The Flower Moon, което според съобщенията е близо четири часа.

Още през ноември се говореше, че Джак Уайт ще направи епизодична роля във филма, но за момента не го видяхме в трейлъра.

Killers Of The Flower Moon е по кината от 6 октомври