През 2021 г. Керана и космонавтите издадоха дебютния си албум, кръстен на Малката мечка или Урса Майнър. Спазвайки традицията да носи име на съзвездие, Керана и Космонавтите са готови и с втория си, който пък наричат ОКТАНТ.

„Всяка първа сряда” с Керана и Емил Марков с премиера в „Theatro отсам канала“

Керана и Емил Марков са “нормални хора за нормален секс” във „Всяка първа сряда“

Комедията събира на сцена неочакван тандем

Също традиционно в новия албум текстовете на всичките 11 песни отново са написани от Керана, а музиката и аранжиментът към тях са в резултат на общата работа и талант на цялата група.

Керана и космонавтите ще представят ОКАНТ на живо в "Маймунарника" в София на 19 септември, където феновете ще могат да чуят "Поне за ден", "Толкоз мога", "Твойта кожа", както и последната песен, която излезе със самостоятелен клип преди по-малко от месец "Жива". Освен на концерта песните ще бъдат достъпни и във всички дигитални платформи, както и на физически CD носител.

С представянето на живо на ОКТАНТ Керана дава началото на един много натоварен събитиен сезон. На 14 септември изпълнителката влиза в ролята на телевизионна водеща в новото предаване на БТВ "Коя е тази песен", а на 12 октомври в Зала 1 на НДК ще се състои концерт с някои от най-популярните песни на Disney. В него Керана ще си партнира с други изпълнители, озвучавали във филмите, чиито песни ще звучат на живо с оркестър.

Свободна, безразсъдна и пълна с живот - Керана и нейният Космос с  (и без) Космонавтите

Свободна, безразсъдна и пълна с живот - Керана и нейният Космос с (и без) Космонавтите

Когато умираш да пееш, да танцуваш и да си в центъра на вниманието

Почитателите на театъра могат да я гледат в постановката "Всяка първа сряда" заедно с Емил Марков, която продължава активно да се играе в цялата страна.