Харесва ли ни или не, през годините "Като две капки вода" се превърна в едно от най-гледаните предавания у нас. Шоуто ще продължи да предизвиква популярни личности да влизат в неподозирани образи на български и световноизвестни изпълнители. Тази година обаче за пръв път NOVA ще изненада зрителите си с цели два сезона.

Survivor 7, Известни и кои ще са новите звездни участници в предаването в новия сезон през 2023 г.

Кои ще са звездите в предстоящия Survivor 7

Какво знаем засега за седми сезон

"Като две капки вода" ще стартира с благотворителен мини сезон на 12, 13 и 14 февруари. Специалното издание "Като две капки вода за всяко дете" се прави съвместно с UNICEF България и има за цел да подкрепи три каузи, свързани с децата в страната.

Веднага след него започва и традиционният сезон на предаването. В него ще се включат още осем звезди и един дует, които ще се борят за титлата на най-добрия имитатор в България. 

И докато все още не е ясно кои са известните личности, които ще участват в традиционния сезон на "Като две капки вода", то са ясни всички подробности за специалното издание. 

Водещите на мини сезона ще бъдат трима - Димитър Рачков, Герасим Георгиев - Геро и Ани Салич. В благотворителния сезон участие ще вземат осем известни личности, които ще бъдат в дуети с осем талантливи деца. Участниците във всеки дует ще влязат в образа на различна звезда. 

Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Тити Папазов, Краси Радков, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Вики Терзийска ще се качат на сцената, заедно с малките си партньори.

Що се отнася до журито, то ще бъде съставено от продуцента на предаването Магърдич Халваджиян, водещият на Новините на NOVA Николай Дойнов, председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и световноизвестният цигулар Веско Ешкенази.