Всеки си представя в какви огромни къщи и имения живеят музикалните звезди в Америка. И в много голям процент от случаите те наистина разполагат с много луксозни имоти, които струват милиони.

Ейдриън Грение и защо актьорът от "Антураж" живее във ферма в Тексас

Актьорът, който заряза Холивуд, за да живее във ферма

Един добър пример

Басейни, фитнеси, кина - имат си всичко необходимо. На такива удобства се е радвал и Калвин Харис, който обаче е решил да направя сериозна промяна в начина си на живот.

Според The Sun, през 2020 г. световноизвестният диджей е продал двете си луксозни имения в Лос Анджелис, но не за да си купи някое по-голямо и по-луксозно. Не, купил си е... ферма.

От таблоида твърдят, че Калвин Харис се е сдобил с ферма, която се разпростира на 138 акра (или около 500 декара). Тя е разположена в Ибиса, нарича се Тера Масия и се оказва най-голямата ферма в района, която произвежда органични зеленчуци, яйца и вино.

Запознат източник твърди, че Харис е наел квалифициран екип, който да се грижи за всичко около фермата на ежедневна база, но понякога и сам обича да се включва във фермерската работа. Съдейки по някои от снимките на диджея в Instagram, определено си прекарва добре във фермата.