Съвсем скоро, в края на миналия месец, разбрахме малко повече подробности около новия филм за Индиана Джоунс. Като най-интересното бе, че Харисън Форд ще бъде подмладен с помощта на новите технологии.

"Индиана Джоунс 5", Харисън Форд, подмладяването на актьора и какво още знаем за филма

Харисън Форд ще бъде подмладен за "Индиана Джоунс 5"

Ето какво знаем за филма към момента

Добрата новина е, че не се налага да чакаме още за трейлър, който да ни потопи в атмосферата на петия филма. И това не е всичко, защото бе разкрито и заглавието - "Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" (Indiana Jones and the Dial of Destiny).

От трейлъра не разбираме кой знае колко много за сюжета и връзките в него, но пък ни е загатнато, че 80-годишният Харисън Форд ще се впусне в сериозния екшън за пореден път. Виждаме и колко добра работа е свършена с подмладяването на актьора.

Както вече знаем, той няма да бъде подмладен за целия филм, а само за откриващите сцени, които трябва да са ситуирани през 1944 г. или около осем години след действията в първия филм. А след това скачаме смело до 1969 г., когато Форд вече няма нужда да изглежда по-млад.

Но пък случилото се през 1944 г. и спречкването му с нацистите изглежда ще бъде в основата на неприятностите, в които ще се забърка. 

"Индиана Джоунс и часовникът на съдбата" е по кината от 30 юни 2023 г.