През годините Арнолд Шварценегер успя да се превърне в една от най-големите екшън звезди в киното. А това, че след няколко месеца ще навърши 76 години, въобще не го кара да забавя темпото.

Трейлър на Fubar с Арнолд Шварценегер - първият сериал, в който е в главна роля

Арнолд Шварценегер ще срита лошите и ще ни разсмее

Fubar е все по-близо

Съвсем скоро ще видим първия му сериал, в който е в главна роля, но на голям екран не сме го гледали вече от няколко години. Последната му изява бе в "Терминатор: Мрачна съдба" през 2019 г.

От Deadline разбираме, че Шварценегер не се е отказал от екшъна, защото ще вземе главната роля в Breakout. Филмът ще бъде режисиран от Скот Уо, който се е заел с "Непобедимите 4".

Снимка 612087

Източник: GettyImages

Шварценегер ще бъде Тери Рейнолдс - баща, който няма да се спре пред нищо, за да помогне на доведения си син, осъден на 25 години затвор в чужда страна.

Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Как се е справял с подигравките на хората Арнолд Шварценегер

Легендата в бодибилдинга има няколко съвета

Рейнолдс ще трябва да избяга от затвора, но това няма да е лесно, защото ще има надзирател, през когото трябва да премине, а надпреварата с времето ще е най-големият му враг.

Очаква се снимките на Breakout да започнат още тази година в Източна Европа. За момента другите актьори, които ще правят компания на Арнолд, не са ясни.