През последните години Хенри Кавил понесе две тежки раздели. И двете с роли, които много обича. Първо се наложи да се откаже от ролята си на Гералт от Ривия в сериала на Netflix The Witcher.

Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Хенри Кавил очаква първото си дете от Натали Вискусо

Актьорът има повод за празнуване

Реалните му мотиви така и не бяха оповестени, но се смята, че актьорът, който огромен фен на игрите и книгите, не е доволен от начина, по който сериалът представя света на Аднжей Сапковски. След това бе обявено, че отново ще бъде Супермен.

Но със смяната на властта в DC се оказа, че тази роля няма да бъде за него. Но пък Хенри Кавил не си губи времето в самосъжаление, а си осигурява нови роли. Ще го видим в главните роли в нов прочит на "Шотлански боец" и в Warhammer 40 000.

А сега от The Hollywood Reporter разбираме, че актьорът ще бъде в главната роля в още един интригуващ проект - Voltron.

Роусън Маршал Търбър (Red Notice) ще режисира игралния филм, който е вдъхновен от японското аниме Beast King GoLion и Kikou Kantai Dairugger XV. В анимацията, която се излъчваше преди години и в родния ефир, виждахме как петима пилоти и техните превозни средства се обединяват, за да образуват Волтрон - всемогъщ робот.

Коя е Натали Вискусо - жената, от която Хенри Кавил чака дете

Коя е Натали Вискусо - жената, от която Хенри Кавил чака дете

Три години след като започнаха да се срещат

Към момента няма никаква информация за сюжета на филма и как точно ще бъде представена историята. Но се знае, че сценарият е написан от Търбър и Елън Шанман.