Поредицата за Хари Потър има многобройни фенове по цял свят и е съвсем естествено на тях изобщо да не им се иска тази магическа вселена да спре да се разраства.

Алън Рикман, Madly, Deeply: The Diaries of Alan Rickman, записките в дневника на актьора и какво издават те за участието му във филмите за Хари Потър

Неразкритата тайна за филмите за “Хари Потър”

Записки от един таен дневник

Добрите новини са, че това сякаш няма опасност да се случи. След успеха на осемте филма, които проследяват историята на магьосника Хари, от Warner Bros. решиха да продължат сагата с последвалите "Фантастични животни" и "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор".

За феновете специална изненада беше и продукцията Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, която събра отново голяма част от актьорите във филмите. Сред тях разбира се бяха и Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт.

От излизането на нещо ново от Хари Потър вселената все пак вече мина време, но сякаш има надежда може би скоро да има официална новина за стартирането на нов проект за адаптация.

"Има огромна амбиция за това", разкрива Чанинг Дънги, главният изпълнителен директор на Warner Bros. TV пред Variety. По думите ѝ в момента дори се осъществяват няколко различни разговора по въпроса. По-конкретно за срокове обаче все още не може да се коментира.

Ема Уотсън, Prada Paradoxe и новата прическа на звездата от "Хари Потър"

Ема Уотсън отново го направи

С какво ни изуми този път

Чанинг Дънги споделя още, че "има голям интерес и много страст" към един бъдещ проект за Хари Потър сериал и се радва на ангажираността на публиката към идеята.