През последните години наблюдаваме съживяването на кариерата на Меган Фокс, като половинката ѝ - Machine Gun Kelly, също залита все повече към роли в киното.

Меган Фокс и диетата, на която звездата ежедневно се подлага за перфектна визия

С какво се храни Меган Фокс - сутрин, обед и вечер

Безупречният външен вид изисква усилие и старание

Рапърът обаче решил да премине от по-незначителните роли към главна в Good Mourning. Всъщност, той е един от сценаристите на филма, така че не бива да ни изненадва, че ще ръководи парада, както и че всичко е супер шантаво.

Трейлърът, пуснат миналата седмица, ни показва как на актьора Лондон Клаш (Machine Gun Kelly) му предстои една много важна в кариерно отношение среща. Но на сутринта преди нея получава много странно съобщение от половинката си Епъл (Becky G).

Клаш не може да се свърже с нея и е убеден, че тя е скъсала с него... чрез съобщение. Изправен пред дилемата дали да преследва кариерно развитие, или да се бори за любовта си, актьорът се забърква в много странни ситуации.

Machine Gun Kelly, System of a Down и справя ли се певецът с всичко, с което се захване

На Machine Gun Kelly всичко му се получава

Оказва се, певецът е всестранно развита личност

Които включват пушене на марихуана, говорещи с гласа на Снуп Дог цигари и ужасно секси, но загадъчни жени (Меган Фокс). В Good Mourning участие имат също така Пийт Дейвидсън, Денис Родман и Mod Sun, който заедно с Machine Gun Kelly прави режисьорския си дебют. Филмът трябва да се завърти по избрани кина от 20 май.