Антоанета Добрева - Нети има чувствен глас и неоспорима харизма на сцената. А в най-новата премиерна постановка на Театър "Българска армия", която е и неговият първи женски моноспектакъл, актрисата ще съчетае певческия и актьорския си талант.

“Скрити лимонки” с Неда Спасова и Станка Калчева - новото представление на Театър София

6 “Скрити лимонки” - и хуморът, и нелепостите и истините за женската природа

Шест дами - шест истории за глупави поражения и несбъднати очаквания

В представлението "Глас" Нети влиза в ролята на Виктория Глас - дубльорката на оперната прима Мария Калас. Образът ѝ ни разкрива вътрешния свят на артистка, разпъната между възхищението и съперничеството, чийто глас отразява бурните емоции на един живот, изживян в периферията на славата.

Като жена със силен характер Виктория Глас показва колко трудно е човек да бъде себе си въпреки трудностите, хората около себе си и провалите. И разбира се, доказва на всеки, че въпреки всичко и всички, никога не трябва да спира да следва собствения си път.

Снимка 656950

Източник: Театър "Българска армия" / фотография Борис Урумов

Постановката "Глас" от Елена Алексиева навлиза в същността на това какво означава човек да желае живота на някого, когото идолизира. Защото точно такъв е животът на Виктория Глас - тя стои колкото близо, толкова и далеч от светлината на прожекторите. В крайна сметка обаче намира смелост да се изправи пред страховете си и да прегърне собствената си идентичност.

Снимка 656952

Източник: Театър "Българска армия" / фотография Борис Урумов

По представлението Антоанета Добрева - Нети работи с режисьора Ивайло Христов. Партньорът на актрисата - Добрин Векилов - Дони, пък е отговорен за музиката. Сценографията и костюмите са дело Марина Янева.

“Три версии на живота” от Ясмина Реза с режисьор Стоян Радев с премиера в I AM Studio

От може ли да се яде, след като сме си измили зъбите, до плоски ли са галактическите сияния - историята на две семейства и техните разправии

“Три версии на живота” с премиера в I AM Studio

Премиерата на "Глас" е на 12 и 13 март от 19:30 ч. на Сцена-клуб "Максим" в Театър "Българска армия". Следващите дати са 16, 27 март и 6, 17 и 27 април, а цялата информация за представлението е тук.