Не са много сериалите, които могат да се похвалят с по-силен втори сезон в сравнение с първия. А "Белият лотос" е сред тях, според нашето скромно мнение. Съвсем естествено след такъв експлозивен финал идва въпросът за трети сезон.

"Белият лотос" и потвърждението, че трети сезон ще се развива в Тайланд

Къде ще ни отведе третият сезон на "Белият лотос"

Край на голямото чудене

За него вече знаем няколко неща. Основното е, че действието ще ни пренесе в Азия и, по-точно, в Тайланд. И че главната тема в новите серии ще е смъртта. А сега научаваме, че все пак ще видим и познато лице в трети сезон.

След като в първи и втори се наслаждавахме на невероятната игра на Дженифър Кулиндж като Таня, в трети ще видим друга актриса, вече участвала в "Белият лотос". И това е Наташа Ротуъл, която играеше в първи сезон, съобщават Variety.

Там тя беше в ролята на спа мениджъра Белинда в хотела от веригата в Хавай. Тогава тя имаше взимане-даване именно с Таня, която й беше обещала да инвестира в частната й практика като масажист.

Дали завръщането й от първи в трети сезон на антологичния сериал ще има връзка с това, което се случи с Таня в края на втори? Това само можем да предполагаме и да очакваме с нетърпение Майк Уайт да завърши сценария, и да започне снимките на новите епизоди на "Белият лотос".