Кога ще има трети сезон? Ще се завърнат ли някои от познатите ни герои? А къде ще се развива действието? Едва ли има сериал, който да предизвика толкова много въпроси веднага след края на последния си сезон, както "Белият лотос".

"Белият лотос", Майк Уайт, Дейвид Бернад и потвърждението, че трети сезон ще се снима в Азия

Ето къде ще ни пренесе "Белият лотос" в трети сезон

Слуховете се потвърдиха

Създателят му Майк Уайт на няколко пъти подмята някои свои хрумвания, които карат феновете на историята да предполагат какво да очакват от новите епизоди. Сега обаче имаме почти категорично потвърждение къде ще се развива действието.

В Тайланд. Сценаристът и режисьор на окичената с награди продукция на НВО в момента е в страната, като обикаля няколко дестинации - Банкок, Чианг Май, Ко Самуй и областта Златния триъгълник, съобщават Far Out Magazine.

На всички тези места има хотели от веригата Four Seasons, а точно в такива се развиваше действието в първи сезон в Хавай и във втори сезон в Сицилия. В интервю за Variety по-рано тази година Уайт намекна, че новата му дестинация ще е именно Азия.

"В първи сезон темата бяха парите, а във втори сезон сексът. Струва ми се, че е ще хубаво трети сезон да хвърля сатиричен поглед към смъртта, източните религии и духовността. Това би създало пъстра картина за още един сезон."