Когато The Bachelor се появява за първи път през 2002 г., никой не очаква последвалия главоломен успех на романтичното риалити предаване. И е само въпрос на време да се превърне в международен франчайз с издания в повече от 30 държави.

През миналата година bTV излъчи пилотният сезон на "Ергенът" в България, който успя да разпали страстите не само сред участничките, но и сред телевизионните зрители. А сега ни делят часове от премиерата на втори сезон.

"Ергенът" в него ще е музикантът Евгени Генчев. 33-годишният Генчев е родом от Пловдив и е успешен пианист, завършил Кралската музикална академия в Лондон. Музиката му дава възможност да дели една сцена с Лейди Гага и Том Джоунс, а отскоро работи с Лука Шулич от популярната група 2Cellos.

За сърцето на Евгени ще се борят 25 дами, за които тепърва ще научаваме повече. За момента знаем, че сред тях има европейска шампионка по карате, стюардеса, екзотична танцьорка, учителка, писателка на любовни романи, певица и др. С всяка една от тях музикантът ще прекара време насаме, за да разбере дали тя ще успее да развълнува сърцето му, за да й подари заветната роза.

Втори сезон на риалитито е сниман в един от най-популярните курорти на Беломорието - Бодрум, а екзотичната обстановка допълнително ще нажежи и без това горещите страсти. Водещ отново ще е Наум Шопов.

Премиерата на втори сезон на "Ергенът" е днес, 21 февруари от 20 ч. по bTV. Следващите епизоди ще се излъчват сряда и четвъртък от 21 ч.