Изминаха две години от пускането на "Джурасик свят: Господство" и до момента не беше ясно дали ще видим динозаврите отново по кината.

Топ Гън: Маверик, Джурасик свят: Господство, Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта - най-гледаните филми в кината за 2022 г.

Най-гледаните филми за 2022 г.

И какви са приходите от тях

Но се оказва, че Universal не са си губили времето и тайно са започнали работа по следващ филм. Според The Hollywood Reporter, студиото е наело Дейвид Коп за сценарист, който е работил по първите два филма за "Джурасик парк" от 90-те години на миналия век.

Към момента се знае, че Коп е напреднал със сценария и дори има някакви надежди да видим филма през 2025 г. За момента обаче все още не е привлечен режисьор за него, но пък Франк Маршал, който е замесен в трилогията за "Джурасик свят", ще продуцира отново.

Стивън Спилбърг също ще бъде сред основните продуценти на бъдещия филм. За момента не се знае в каква посока ще ни отведе новия филм за "Джурасик свят", но се твърди, че с него ще бъде поставено началото на нова ера за франчайза.

Брайс Далас Хауърд, Крис Прат, "Джурасик свят" и проблемът с различното заплащане

Как Крис Прат е помогнал на Брайс Далас Хауърд да спечели повече

Поредно доказателство, че актьорът е...

Това означава, че е малко вероятно да видим Крис Прат и Брайс Далас Хауърд отново в действие.