Така очакваният трети филм от сагата за "Джурасик свят" се върти от няколко месеца по кината. И към момента само няколко милиона го делят от това да надхвърли границата от 1 милиард долара приходи в бокс офиса.

"Джурасик свят: Господство", Крис Прат и първи трейлър на филма

Могат ли динозаври и хора да съществуват заедно

"Джурасик свят: Господство" ще трябва да отговори на този въпрос

Поне към момента не е ясна съдбата на динозаврите и дали в бъдеще ще видим още филми с тяхно участие. Но пък е сигурно, че от трите филма големи печеливши излязоха Крис Прат и Брайс Далас Хауърд, които благодарение на участието си в тях станаха още по-популярни.

Оказва се обаче, че добре познатата практика в Холивуд жените да получават по-малко от мъжете е била приложена и в този франчайз. През 2018 г. от Variety излязоха с новината, че Крис Прат е получил 10 милиона долара за "Джурасик свят: Рухналото кралство", докато Брайс Далас Хауърд - 8 милиона долара.

От интервю на актрисата за Insider обаче разбираме, че далеч не е било така. Тя казва, че ѝ е било платено много по-малко от тези 8 милиона. В интервюто Хауърд казва, че през 2014 г., когато е получила ролята в "Джурасик свят", времената са били различни.

И тогава въобще не е била в позицията да си договори равностойно заплащане. Друг минус е, че е трябвало да подпише договор за три филма, в който заплащането е било фиксирано. Но се оказва, че Крис Прат е точно толкова готин, колкото изглежда.

Брайс Далас Хауърд, Jurassic World: Dominion и синините, които актрисата има

Какво се е случило с Брайс Далас Хауърд

Професията изисква жертви

Брайс Далас Хауърд казва, че когато колегата ѝ е научил за това, е поел нещата в свои ръце и е договорил по-добри условия за приходите, които са свързани със странични на филма неща. Като увеселителни паркове и видео игри. Актрисата твърди, че благодарение на него от тези неща е изкарала повече пари, отколкото от участието си във филмите, пише Yahoo Entertainment.