Вече доста време чакаме да видим четвъртия филм за Джон Уик (Киану Рийвс). Естествено, виновна е пандемията, която ни отдалечи на няколко пъти от премиерната дата.

"Джон Уик 4", Киану Рийвс, Comic Con в Сан Диего и тийзър на филма

Може ли Джон Уик да остане жив след всичко

Тийзър на "Джон Уик 4"

Но като че ли всичко изглежда сигурно и догодина вече ще можем отново да се потопим в изпълнения с насилие свят на г-н Уик. През лятото дори бяхме зарадвани с тийзър на "Джон Уик 4" (John Wick: Chapter 4), а преди няколко дни получихме и подранил коледен подарък под формата на трейлър. И да, изглежда, че когато му дойде времето, и този път няма да си тръгнем разочаровани от киното.

Когато видяхме Джон Уик за последно, той не беше в много цветущо здравословно състояние, но отново изпълнен с жажда за мъст.

Трейлърът ни показва, че г-н Уик все още скърби за съпругата си, а по доста ефектен начин са ни представени и новите лица във франчайза - Дони Йен и Бил Скарсгард. Загатнато е, че именно героят на Скарсгард ще бъде големият злодей.

Все още не знаем дали е толкова добър в убиването на хора, колкото и Джон Уик, но пък ни се дава да разберем, че само един от двамата ще може да остане на краката си в края на историята. Но от няколкото сцени в трейлъра ни се подсказва, че ще видим и някои самурайски изпълнения.

"Джон Уик 4" ще бъде по кината от 24 март