Ще излъжем жестоко, ако кажем, че не преглеждаме редовно профилите в социалните мрежи на моделите на Sports Illustrated.

Камил Костек, Sports Illustrated и как обидите в социалните мрежи влияят на модела

От думите също боли

Камил Костек е секси, но не всички смятат така

Не само че си признаваме, но си казваме и че го правим с охота. Sports Illustrated пък с охота всяка година организират конкурс за секси новобранец. Тази година титлата беше връчена на родената в Германия, но израснала в САЩ, Жасмин Сандърс.

Всички искаме да разберем победителката за следващата година, но трябва да бъдем търпеливи. От Sports Illustrated обаче вече обявиха една от претендентките.

Това ще бъде корейският модел Джоджо Хан (JooJoo Hwang). Самата тя споделя, че е отгледана в консервативна среда, където да се снимаш по бански, за да изкарваш прехраната си, е напълно неприемливо.

Кастингът, проведен от Sports Illustrated, ѝ е вдъхнал нова доза увереност, че това, което прави, не е грешно. Целта на Хан е да разбие изградените стереотипи за азиатките и най-вече за жените в родната ѝ страна. 

Полина Порижкова, Sports Illustrated и какво е да си най-възрастният модел, сниман за списанието

Секси и на 54

Полина Порижкова е и най-възрастният модел на Sports Illustrated

Моделът се надява посланието ѝ да достигне до Корея и повече жени да разберат, че трябва да обичат телата си и да не се срамуват от тях или да бъдат съдени.