Винаги е удоволствие да гледаш моделите на Sports Illustrated по бански на някой екзотичен плаж. Вече обърнахме внимание на някои от най-секси моделите за тази година.

Sports Illustrated, Барбара Палвин, Даниеле Харингтън и най-секси моделите на списанието за 2019 г.

Колко секси са моделите на Sports Illustrated за 2019

Барбара Палвин, Даниеле Харингтън и компания има какво да ни покажат

Не сме обърнали обаче на Полина Порижкова и веднага поправяме тази грешка. Порижкова е част от изданието за 2019 г., а фотосесията ѝ се е състояла в Кения. Оказва се, че тя е и най-възрастният модел, който се е събличал по бански за Sports Illustrated.

54-годишният модел разкрива пред списанието, че когато са се свързали с нея, за да ѝ предложат да се снима, е била много объркана. Причината се крие в това, че активните ѝ години на модел са отминали и напоследък прекарва повече време, работейки зад бюро.

Полина Порижкова се е притеснявала, че ще има много негативни коментари по неин адрес заради възрастта ѝ. От списанието обаче са я убедили да участва, защото според тях е важно жени като нея да покажат на света, че възрастта не е нещо, от което трябва да се срамуваме и женското тяло е красиво независимо от това на колко години е.

Полина е имала три седмици, за да се подготви за снимките, но разкрива, че не е правила нищо особено, а се е стремяла да приеме факта, че не изглежда, както е изглеждала на 20 или 25 години. Цялата ѝ неувереност обаче се е изпарила, когато облякла банските и снимките са започнали.

Алекс Морган, Кристал Дън, Аби Далкемпер, Меган Рапино, Sports Illustrated и това ли са най-сексапилните футболистки

Това ли са най-секси футболистките

Алекс Морган, Кристал Дън, Аби Далкемпер и Меган Рапино ни скриха шапките