Някак стана обичайно не самото връчване на награди на церемонии в киното да бъде интересно, а всичко, което се случва около, по време на и след самата вечер.

Джесика Частейн, SAG Awards 2023 и как за малко да падане на сцената

Неудобният момент за Джесика Частейн

Актрисата можеше да запомни SAG Awards 2023 не само със спечелената награда

На SAG Awards 2023 също имаше интересни моменти, като един от тях не очаквахме да видим. Става дума за реакцията на Джейми Лий Къртис при спечелването на наградата в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля във филма Everything Everywhere All at Once.

Когато актрисата разбра, че именно тя е големият победител в категорията, се изправи и прегърна Мишел Йео, с която си партнират във филма. След прегръдката обаче последва и целувка по устните, която никой не очакваше.

След церемонията пред Entertainment Tonight Къртис казва, че след спечелването се е чувствала леко замаяна и не помни, че е това се е случило. Но пък не е изненадана, защото твърди, че двете с Мишел Йео се обичат много. А след това шеговито подхвърля, че и двете са омъжени.

Целувката не е единственото нещо, с което Мишел Йео ще запомни вечерта и церемонията. От SAG Awards 2023 тя си тръгна с наградата за най-добра актриса в главна роля. С което се превърна и в първата актриса с азиатски корени, която печели наградата.