Винаги сме смятали, че Дженифър Лопес е по-талантлива актриса, отколкото музикален изпълнител. Особено когато играе в комедийни роли. Предстоящата й обаче съвсем няма да е в комедия.

Завръщането на Дженифър Лопес - кога да очакваме албума This Is Me... Now и This Is Me…Now: The Film

Завръщането на Дженифър Лопес (и три вълнуващи новини накуп)

Певицата прави ударно завръщане

54-годишната Джей Ло ще бъде в главната роля в новата екранизация на "Целувката на жената-паяк". Романът на аржентинеца Мануел Пуиг до момента се е превръщал във филм от 1985 г. с Уилям Хърт и в мюзикъл от 1993 г.

Действието се развива през 80-те години на миналия век в аржентински затвор, където е изпратен фризьорът Луис Молина, само защото е гей. За да се отърси от ужасите на затвора, той си представя фантастична жена-паяк Аврора, която притежава блясъка на филмовите диви от златната ера на Холивуд.

Животът на Луис се променя, когато в килията му е настанен отявленият марксист Валентин. За момента единствено Дженифър Лопес е потвърдена като име във филма, който ще бъде режисиран от Бил Кондън ("Мечтателки", "Здрач: Зазоряване").

Тепърва се търсят актьорите за двете мъжки главни роли - на Луис и на Валентин. Снимките на "Целувката на жената-паяк" (Kiss of the Spider Woman) се очаква да започнат през април 2024 г. в Ню Джърси, съобщават Variety.