Историите за серийни убийци може и да са потресаващи заради зверствата, които тези хора са извършвали, но е факт, че интересът към тях винаги е бил висок.

Dahmer, гледаемостта на сериала за серийния убиец Джефри Дамър и проблемите с него

Сериалът за сериен убиец, който раздвоява хората

Добро попадение ли е Dahmer

Доказва го и успехът на Dahmer - сериалът на Netflix, който по брутален начин показва убийства, които Джефри Дамър е извършил в щата Уисконсин в продължението на няколко години. И логично интересът към личността на Дамър, който умира в затвора през 1994 г. след като бива убит от друг затворник, е повишена.

Толкова, че някои от личните вещи на серийния убиец биват пуснати за продажба. От HYPEBEAST разбираме, че човек на име Тайлър Джеймс е пуснал за продажба чрез Cult Collectibles очилата, които по негови твърдения Дамър е носил в затвор. А цената е повече от интересна - 150 000 долара.

В сайта на Cult Collectibles се продават още различни лични вещи на Канибала от Милуоки, както Дамър става известен, като различни писма и семейни снимки. Самите очила обаче не са налични там. Според TMZ, желаещите да се сдобият с тях трябва да се свържат лично с Тайлър Джеймс.

Mr. Harrigan's Phone, Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes, Luckiest Girl Alive и новите филми и сериали на Netflix през октомври

Новите филми и сериали на Netflix през октомври

От серийни убийци до премеждията на Мила Кунис и Джесика Частейн

Самият той твърди, че се е сдобил както с очилата, така и с останалите вещи от прислужницата на бащата на Дамър. Джефри Дамър е осъден на доживотен затвор, защото е бил признат за виновен в убийството на 17 мъже, но както вече споменахме, излежава едва две години от присъдата си преди да бъде пребит до смърт в тоалетната на затвора.