Няма как да скрием симпатиите си към Доли Партън - тя има страхотно чувство за самоирония, сред най-солидарните знаменитости е и е любимата ни кънтри икона.

Доли Партън, ваксината срещу коронавирус Modena и как певицата дари 1 милион долара за разработването й

За какво Доли Партън дари 1 милион долара

Браво на Доли

Можем да споделим обаче разочарованието си от факта, че певицата засега няма да се присъедини към Залата на славата на рокендрола. И това, което ни изненадва е, че е по нейно желание.

Тя отклони предложението да стане част от престижната институция по начин, който се очаква от нея - изключително деликатно и любезно. В пост от понеделник, 14 март, в Instagram профила си тя обясни и защо.

"Въпреки че съм изключително поласкана и благодарна за номинацията... не мисля, че е заслужена". За да сме напълно откровени, не бихме се съгласили тук с нея, но Партън не отхвърля възможността в бъдеще да е част от Залата на славата на рокендрола и добави: "Надявам се, че ще разберат и ще са склонни отново да ме имат предвид - ако съм достойна."

И завърши публикацията си като пожела на всички номинирани успех и още веднъж благодари за комплимента.

Не за първи път обаче кънтри легендата отклонява покана да бъде почетена, пише Glamour. През февруари 2021 г. тя не пожела нейна статуя да бъде издигната в щата Тенеси, като подчерта, че не смята за уместно да е поставяна на пиедестал предвид "всичко, което се случва по света".

Кели Кларксън, любовта ѝ към Доли Партън и песента "I Will Always Love You" от сцената на ACM Awards

Песента, с която Кели Кларксън разплака Доли Партън

Кели Кларксън изпя вечната песен на Уитни Хюстън

Оценяваме солидарността ѝ, но също и се надяваме, че някога ще я видим в Залата на славата на рокендрола, защото тя и творчеството ѝ определено го заслужават.