Още откакто излезе първият трейлър на "Диви и щастливи", с нетърпение очакваме да гледаме на голям екран историята на двете приятелки от детските години Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) с буйна кръв и големи мечти, готови да рискуват всичко една за друга.

"Диви и щастливи", Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и първи трейлър на филма

Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев са извън закона

Трейлърът на "Диви и щастливи" изглежда обещаващо

От него разбрахме, че филмът разказва как нелепо стечение на обстоятелствата води до отвличането на Мартин (Базил Айденбенц), син на богато английско семейство, и това принуждава момичетата да бягат от полицията и от педантичния инспектор Донев (Александър Сано).

Узнахме още, че в актьорския състав на "Диви и щастливи" ще се включат и Дария Симеонова, Явор Бахаров, Асен Блатечки, Калин Врачански и Бен Крос.

Сега вторият трейлър на екшън комедията пък ни позволява да надникнем не само малко по-дълбоко в дивия, щастлив и непредсказуем свят на мъжките момичета, но и ни изненадва с участието на още популярни лица, които ще бъдат част от продукцията. Между тях несъмнено попадат Койна Русева и Ицо Хазарта.

Съдейки по двата трейлъра, ни очаква не само звезден актьорски състав, но и високо качество на заснемане, авторска музика, голяма доза хумор и един зрелищен екшън.

Премиерата на "Диви и щастливи" е на 29 ноември