Като големи фенове на "Междузвездни войни", смеем да кажем, че (повече или по-малко) харесваме всеки филм от поредицата до момента.

Истината е, че за толкова години и толкова епизоди от сагата, така и не добихме голяма представа за расата на Йода. Макар и любимец на милиони хора по света, за него се знаеше изключително малко, затова и много ни допадна сериалът The Mandalorian на Disney+.

Хубавите новини са, че стрийминг платформата на Disney подготвя и сериал, в който действието предхожда случващото се в "Rogue One: История от Междузвездни войни", базиран на приключенията на героя на Диего Луна - бунтовническия шпионин Касиан Андор.

"Междузвездни войни", "Rogue One: История от Междузвездни войни" и още нови части

"Междузвездни войни" на сериал

Коя предистория ще проследи

Сега научаваме и че Disney+ планират да пуснат още един сериал за "Междузвездни войни", в който обаче ще обърнат внимание на женските образи, пишат от Deadline.

Изданието твърди, че сериалът ще бъде екшън трилър, а действието се развива в различен хронологичен ред в сравнение с обичайния свят на "Междузвездни войни".

Снимка 354589

Източник: Starwars.com

Не се споменава кои ще бъдат точно женските персонажи, на които ще се обърне внимание, както и кога евентуално можем да очакваме да се появи сериалът, но е ясно, че режисьор ще бъде Лесли Хедланд ("Последният момински запой" и Russian Doll на Netflix).

Disney+, колко абонати има стрийминг платформата и бумът, който се наблюдава

Възходът на Disney+

Дори най-смелите мечти се сбъдват