От няколко месеца все се говори за специалната продукция на "Приятели". И няма как да е по друг начин, защото еднократният филм трябва да събере накуп обичаните от всички актьори.

"Приятели", Марта Кауфман, HBO Max и кога ще започнат снимките на специалната еднократна продукция

Кога ще започнат снимките на "Приятели"

Ако всичко е наред, разбира се

Всъщност, вече трябваше да сме изгледали въпросния епизод, но заради пандемията от COVID-19 снимките бяха отложени. За щастие, вече има яснота кога ще бъде подновен снимачният процес. Ако всичко върви по план, снимките трябва да се проведат в края на лятото, а премиерата ще се състои не по-рано от есента.

И въпреки че тези подробности са ни известни, това в никакъв случай не означава, че не сме нетърпеливи да разберем какво точно ще се случи във въпросния специален епизод.

В ново интервю за AP Entertainment, Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос, дава малка яснота по въпроса. Той потвърждава думите на Лиса Кудроу и Дженифър Анистън, че епизодът няма да има сценарий.

"Не играем нашите герои. Това ще бъде интервю с нас, ще се съберем на едно място за първи път от толкова много години и ще обсъдим всичко, което вълнува феновете около сериала заедно със създателите на самия проект", разкрива актьорът.

Снимка 480356

Източник: Instagram / _______f.r.i.e.n.d.s._______

Да си признаем, всичко това ни изглежда по-скоро като някаква еднократна риалити продукция, вместо като епизод от "Приятели" с любимите ни герои, на какъвто се надявахме.

Но толкова обичаме Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, че какъвто и да е крайният резултат, няма никакво значение - най-важното е, че след толкова много години ще видим шестимата отново заедно на екран. 

"Приятели", Дженифър Анистън, Лиса Кудроу и какво знаят за специалната еднократна продукция

Какво знаят Дженифър Анистън и Лиса Кудроу за новите "Приятели"

Чудим се дали не ни баламосват