От няколко месеца все се говори за специалната еднократна (уви!) продукция на "Приятели", която трябва да събере обичаните от всички актьори, за да направят те кефа на върлите фенове.

"Приятели", Марта Кауфман, HBO Max и кога ще започнат снимките на специалната еднократна продукция

Кога ще започнат снимките на "Приятели"

Ако всичко е наред, разбира се

Всъщност, вече трябваше да сме изгледали въпросната продукция, но заради коронавируса снимките бяха отложени. За щастие, вече има ясно кога ще се проведат, и то по-скоро от очакваното.

Въпреки това продължаваме да знаем твърде много малко за събирането на Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

В Actors on Actors - шоуто на Variety, специални гости бяха Дженифър Анистън и Лиса Кудроу. Двете казаха, че нямат търпение да заснемат специалната продукция, което не ни изненадва.

"Приятели", HBO Max, забавянето на специалната еднократна продукция и новините около нея

Какво знаем за завръщането на "Приятели"

Лоши новини за старта на специалната продукция

Изненадва ни обаче твърдението на актрисите, че не знаят почти нищо за концепцията и това какво да очакват както те, така и ние, зрителите. Лиса Кудроу казва, че все пак знае някакви подробности, но не може да ги разкрие, пише Metro.co.uk.

Лиса Кудроу, "Приятели" и какво сподели актрисата за специалния епизод

Лиса Кудроу за специалния епизод на "Приятели"

Толкова нетърпелива, колкото и всички фенове

Дженифър Анистън пък твърди, че това, което знае, е, че специалната продукция няма да се води по сценарий, но това и ние го знаем. Сега остава въпросът дали ни баламосват, или наистина всичко е такава мистерия.