Бойните спортове са изпълнени с много адреналин, който позволява на участниците в битките да продължават въпреки болката и ударите на противника.

Понякога този адреналин кара спортистите да правят неща, които обичайно не биха. Нещо подобно се случи с Даниела Хемсли.

Преди няколко дни тя победи Александра Даниел след решение на съдиите и реши да отпразнува победата по един доста странен начин. Хемсли вдигна спортния си сутиен и показа гърдите си не само на зрителите в 3Arena в Дъблин, но и на всички, които са гледали живото предаване.

Цялото това нещо обаче е било планирано, защото в интервю след мача Даниела Хемсли твърди, че е получила разрешението на организаторите да покаже гърдите си. Условието е било, че ще го направи само ако спечели.

@etbnetwork Flash of victory??? OnlyFans star @Daniella Hemsley left boxing fans stunned by flashing the crowd after securing first win over Aleksandra Danielka during @Kingpyn Boxing fight. What was your reaction to Hemsley flashing the crowd??? #boxing #daniellahemsley #daznboxing #dazn original sound - Phoebe

И това не трябва много да ни изненадва, защото цялото събитие е организирано от Kingpyn Boxing, а целта му е да противопоставя в боксови мачове инфлуенсъри, музиканти, геймъри и риалити звезди с цел по-различно забавление.

Самата Даниела Хемсли има профили в социалните мрежи, разбира се, но най-отчетливо е присъствието ѝ в OnlyFans. В платформата тя публикувано съдържание за възрастни, популярност първо е добила с видеа в TikTok.

Тази ѝ постъпка обаче припомня, че е извървяла дълъг път, докато стигне до бойната гала вечер. През миналата година 22-годишната Хемсли сподели, че е имала проблеми с теглото в тийнеджърска възраст.

Всичко започва, когато е на 12 години и родителите ѝ се развеждат. Даниела Хемсли твърди, че случилото се ѝ се е отразила негативно на психиката и е намирала утеха само в храната.

Инфлуенсърката дори твърди, че на хранене е поглъщала по 8000 калории. Положението е било толкова сериозно, че е спряла да се къпе и да ходи на училище. Един ден обаче нещо в мисленето и светогледа ѝ се е променило.

Спира с безразборното и нездравословно хранене и започва да тренира, когато е на 16 години, пише Daily Mail. Това е втори боксов мач за Даниела Хемсли, като през април тя загуби първия си. В профила си в Instagram, разбира се, изрази радостта си, като се извини на всички, които са се почувствали засегнати от действията ѝ.

Нина Агдал и Юта Леердам - кои са секси половинките на Логан и Джейк Пол

Кои са секси половинките на Логан и Джейк Пол

Братята печелят навсякъде

От написаното от Хемсли става ясно, че е имала специални пискюли, прикрепени към зърната си с цел да ги прикрият, които обаче от потта са се залепили за горнището ѝ.