Братята Логан и Джейк Пол са толкова богати, че могат да си позволят почти всичко, което пожелаят. А дори нямат 30 години.

Джейк Пол и новата му къща за 16 милиона долара в Пуерто Рико

Новата къща за 16 милиона на Джейк Пол

Братята Пол не си знаят парите

По-големият от двамата - Логан, е на 29 години е след не особено успешна боксова кариера реши да се прехвърли към кеча. А там към момента му се получава добре. 26-годишният Джейк пък продължава да изживява боксовата си мечта, като към момента има едва една загуба на ринга.

Последният път, в който им обърнахме внимание, фокусът бе хвърлен върху новата къща на Джейк Пол в Коста Рика, която струва милиони. Сега обаче ще обърнем внимание на техните половинки.

Нина Агдал

Агдал e на 31 години и е най-популярна с това, че се е снимала за Sports Illustrated. В средата на миналия месец датският модел и Логан Пол отбелязаха една година, откакто са заедно.

Връзката им обаче стана официална едва преди половин година, когато Агдал публикува техни снимки в Instagram. Двамата са се запознали на събитие в Ню Йорк, на което самата тя е била по-настойчива.

Пред Daily Front Row Агдал казва, че се е чувствала притеснена, но много е искала да се запознае в Пол. А само след кратко общуване и двамата са имали чувството, че се познават от години.

Според People Нина Агдал преди това се срещала с Джак Бринкли-Кук, а преди това с Леонадро ди Каприо - за цяла година. Сред бившите на Пол пък са моделът Жоси Кансеко и Клои Бенет.

Юта Леердам

След като през годините на няколко пъти се разделя и събира с модела Джулия Роуз, Джейк Пол май най-накрая е решил да продължи напред.

С Леердам, която е Олипмпийска състезателка по бързо пързаляне с кънки, е известно, че са заедно от около месец, когато самият Пол го обяви в социалните мрежи. Въпреки това Джейк вече използва подкаста на брат си Impaulsive, за да ѝ се обясни в любов.

В специално видео, посветено на връзката им, нидерландката казва, че до момента не е срещала мъж, който да е толкова емоционално открит, колкото е Джейк Пол. Юта Леердам признава, че в началото си е помислила, че Джейк е арогантен, но в последствие е разбрала, че впечатлението ѝ е грешно.

Едва на 24 години Юта Леердам може да се похвали, че трикратна световна и трикратна европейска шампионка, както и че е олимпийска вицешампионка.