В днешно време инфлуенсърите са готови на всичко, за да привлекат вниманието на аудиторията си, а и за да я разширят.

Много от тях прибягват до какви ли не пранкове и предизвикателства. 24 часа ядене на определен вид или цвят храна например. Брендън Уилям е пренесъл предизвикателствата на ново ниво.

Фитнес инфлуенсърът си е поставил за цел 24 часа да генерира сам електричеството, което да използва за основни цели, чрез каране на колело. Въртене на педали, ако трябва да бъде по-точни.

Един поглед върху видеата му в YouTube ни дава да разберем, че това не е първият път, в който Брендън се опитва да изпита лимита на тялото и силите си. В случая инфлуенсърът решава да поиска помощ от електроинженер, който с познанията си му спретва устройство, чрез което с въртене на педалите на колелото си, да генерира електроенергия.

Тази енергия се събира в специален генератор. И така първата му задача е да зареди смартфона си, който с напълно изтощена батерия, за да се обади на свой приятел, който да му донесе храна. След като успява да "вдъхне малко живот" на устройството и осъществи обаждането, идва ред за хранене.

По списъка с предварително поставени задачи Брендън Уилям трябва да си направи закуска. За целта е необходимо да достигне заряд на батерията от 9%. Изненадващо или не, му е отнело час и половина въртене на педалите, докато достигне желаните проценти.

Това трябва да са били най-вкусните бъркани яйца, които Брендън някога е ял, защото със сигурност са били най-изстраданите. Плюс две препечени филийки, разбира се. Но този лукс означава, че зарядът отново е на нула и инфлуенсърът трябва да се върне на педалите.

За следващата задача - да си разбие протеинов шейк с помощта на блендер, му е необходим заряд от 6%. И до този момент споделя, че е изгорял над 2000 калории, а единствената храна, която е приемал, са въпросните яйца.

И ако не иска да спи в палатка посред нищото, а да се върне у дома, само за няколко часа - преди пет следобед, трябва да генерира с въртене цели 14%. Завършва задачата си успешно една минута преди крайния срок (случайност, едва ли) и с тази енергия успява да захрани телевизор, лампа и гейминг конзола, за да поиграе около час.

И след всичко преживяно Брендън Уилям е категоричен, че вече цени много повече лесния достъп до електричество, който има в ежедневието си, пишат Men's Health.