Спортните дербита са страхотно нещо, защото когато има съперничество между два тима, зарядът е много по-висок, както и емоцията.

Ромелу Лукаку, Лучано Пасарини и расисткият скандал с журналиста

10 банана и един расистки скандал

Не е добра идея да с епредлагат банани в ефир

Всички знаем за съперничествата между отбори като Реал Мадрид и Барселона, Интер и Милан и Шалке 04 и Борусия Дортмунд.

Има обаче и такива между по-малки отбори, които също заслужават вниманието ни. Точно такова е това между Кьолн и Борусия Мьонхенгладбах.

В събота, 14 септември, се проведе и поредният мач между двата тима. Крайният победител се оказаха гостите от Борусия Мьонхенгладбах, които успяха да излъжат съперника си с 1:0.

Няколко часа преди мача обаче официалната страницата на Борусия във Facebook се опита да подгрее феновете по-доста иновативен начин - като публикува снимка, на която се вижда, че някой иска да смени паролата си.

Първият опит, който прави, е да въведе името на Кьолн, но системата му казва, че тази парола е твърде слаба. Разбира се, съвсем друго е положението, когато е въведено името на Борусия Мьонхенгладбах - тогава паролата е силна.

Златан Ибрахимович, ЛА Галакси и защо всички се шегуват с футболиста

Защо всички се шегуват със Златан Ибрахимович

Златан е недосегаем

Лично нас това ни развесели много, а и феновете на Борусия останаха доволни от креативността на хората, които поддържат страницата на клуба.