Традиционната августовска културна суша настъпва все по-уверено. Ние обаче успяваме да намерим няколко нови (и не толкова нови) песни от седмицата, с които да влезем в уикенд настроение.

Стартираме със звездата. Бионсе пусна видео към песента си "Otherside" от саундтрака към "Цар Лъв". Филмът излезе още през 2019 г., но Бионсе е решила точно сега да зарадва феновете си с това видео. И го е направила - то вече има над 2 милиона гледания.

Още една дама се е отчела с песен тази седмица. Джорджа Смит продължава да не ни разочарова и да доставя нужната доза соул за спокоен петък.

Подобно нещо прави и Леон Бриджес - гордостта на Тексас представя пореден сингъл от новия си албум Gold-Diggers Sound. Впрочем целият заслужава внимание.

Точно днес и точно навреме за петък вечер се появява и "Take My Breath" - новото парче на The Weeknd. Без него не би трябвало да минава нито една дискотека до края на лятото.

И за финал нещо за отпускане за онези, които не ходят по дискотеки. FKJ, който стоеше зад глобалния хит "Tadow", пуска 20-минутен пиано трак в колаборация с приложението за медитация Calm. Лека нощ!