Отбелязваме края на тази празнична полу-работна седмица с преглед на новите песни от последните десетина дни. И определено има какво да чуем, пък и е доста разнообразно.

Започваме с новата песен на Били Айлиш, която е първата, откакто певицата е руса. Като оставим настрана външния й вид трябва да признаем, че Били продължава да държи високо ниво в музикално отношение. Особено предвид крехката си възраст.

Минаваме към една разкошна дама, от която се надяваме да чуваме все повече в бъдеще. Андра Дей привлече вниманието ни покрай ролята си в The United States vs. Billie Holiday, за която взе Златен глобус.

Елегантно преминаваме към Хари Стайлс, понеже и той е елегантен във всяко отношение. За нас той също е много приятна изненада в музикално отношение и далеч по-сериозен изпълнител от крехкия си имидж. Това е видеото към песента му Anna (не Оливия).

Прескачаме към Ямайка за едно социално ангажирано парче от страна на сина на Боб Марли Деймиън. Заглавието е показателно: Life Is A Circle.

За финал сме оставили нещо лежерно и неангажиращо, с което да си починем в последните почивни дни преди следващата пълна работна седмица - Kings Of Convenience.