Още преди да създаде и режисира първи сезон на "Истински детектив" - най-добрият от всичките до момента сезони на антологичния сериал, Кари Джоджи Фукунага има няколко успешни филма, като Sin Nombre и "Джейн Еър".

Кари Фукунага, World Central Kitchen и как помага като доброволец в Украйна режисьорът

Когато помагаш в най-трагичните точки от войната

Добрите дела на Кари Фукунага и World Central Kitchen в Украйна

Фукунага седна на режисьорския стол на последния за момента филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака". И предвид това портфолио няма как да не очакваме следващия му проект с любопитство. Ето какъв е той.

77 Blackout се развива в рамките на една нощ през 1977 г., когато токът в цял Ню Йорк спира (действително събитие с доста катастрофални последствия). Точно за онази нощ обаче група корумпирани полицаи са решили да оберат три престъпни групи - Триадите на Хонг Конг, италианската мафия и мафията на Харлем.

Махершала Али

Източник: GettyImages

Махершала Али

Разбира се, планът им не сработва според очаквано заради спирането на тока, а те ще трябва да се справят с последствията от дългите години в полицията и недостатъчното заплащане, пишат Deadline.

Ето и актьорите, които за момента са потвърдени в 77 Blackout: Махершала Али, който видяхме в трети сезон на "Истински детектив" е Рей Бътлър. Том Харди ("Лудият Макс: Пътят на яростта", поредицата за Венъм) пък е Еди Бойл.