Новата година вече е факт и е време а първите нови песни на 2020 г. Започваме с Джъстин Бийбър, който изненада феновете си с парчето "Yummy" в края на 2019 г.

Джъстин Бийбър не беше пускал албум от няколко години, след като през 2017 г. обяви, че ще си даде почивка от голямата сцена. Малко преди края на 2019 г. в канала на Бийбър се появи и изненадващ трейлър, с който певецът съобщи на света, че предстоят 10 документални клипа за живота и творчеството му, създадени съвместно с YouTube.

Продължаваме с Травис Скот, който издаде дебютен албум от своя нов лейбъл Cactus Jack, озаглавен JackBoys. Компилацията JackBoys включва седем парчета, сред които ремикс версия на "Highest In The Room", с участието на Росалия, Lil" Baby, както и звездни колаборации с Quavo и Offset, част от Migos, Chase B и др. От всички песни ние си избрахме "Gang Gang".

Продължаваме с Lаuv, който пусна видео към парчето "Changes". Песента ще намери място в дебютния албум на 25-годишния американец. Колекцията How I'm Feeling се очаква на музикалния пазар на 6 март 2020 г.

Why Don"t We е една от най-успешните пробиващи поп групи в света. Прилагайки иновативен и нестандартен подход към издаването на нова музика и активно привличане на бързо растяща фен база, младите музиканти, които са на възраст между 16 и 19 години, пуснаха четири кратки албума за по-малко от 12 месеца. След грандиозния завършек на 2019 г., те започват все така целеустремено и през 2020 г. с новата си песен "Chills".

Завършваме с единствената дама за тази седмица - красивата и талантлива Ейва Макс. Поп звездата, чиито сингли "So Am I" и "Sweet But Psycho" завладяха европейските и български класации през изминалата година, пусна ново парче. Песента се казва "On Somebody" и определено дава заявка да се превърне в следващия ѝ хит.